Miljömupparna


E-mail this post



Remember me (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



Att festa i Gävle är som att shoppa i Ullared, hetsigt och inte speciellt billigt. Som vanligt upptäcker man försent att konsumtionsstressen förädlat hela månadslönen till ölpiss.

Gamla knivnazister på tjack och packade psykospatienter på permis vimlar runt på dansgolvet bland en uppklädd Gustav Fridolin och resten av Miljöpartiets elit. SÄPO agenterna lyser med sin frånvaro, Olof, Anna och.... äh, tredje gången gilt? Miljökämparna klarar sig bra, men dansar urusel disco. Vi morsar, hälsar och bjuds på efterfest, det är tydligen en kongress i Gävle och alla hotell är uppbokade med miljöpartister. Härmed konstateras att Alla MPare ser ut som rollspelare och dricker
KRAV märkt vin. Rafflande beslut om cirkusdjurens vara väntar, och partiet är som vanligt helt ur fokus, kongressen slirar runt mellan olika icke-frågor och landar som brukligt i queerträsket.

Uppdatering
Appropå miljöpartiet kommer jag osökt in på vår tids signum; försämrad arbetsmiljö. Den här gången är det dock hovrätten som står för nedmonteringen.
Idag kom domen mot den sjuksköterska som gav fel medicindosering till ett barn som dog på grund av det. Om inte HD ändrar domen så vore det inte helt otroligt om situationen på sjukhusen blir amerikaniserad, dvs att allt större ansvar läggs på individen i sjukvården. Systemfel och arbetsmiljöproblem hamnar i skuggan av rättsprocesser mot enskilda vårdgivare som tabbar sig. Rackarns.


1 Responses to “Miljömupparna”

  1. Blogger DÖDEN 

    nu har du blivit länkad från mi nblogg MKAY!

    /SIRI

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


Om bloggen

  • En sjuksköterskas neuroser
  • Allt är generellt skrivet sÃ¥ att ingen kan röjas IRL.
  • E-mail: nursepunx@hotmail.com

Previous posts

Archives

Links


ATOM 0.3