Summan av kardemumman


E-mail this post



Remember me (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



Tillsist kom chefen viftandes med ett anställningskontrakt, om än bara för en månad framåt. Och så lär det fortsätta månad för månad. Dålig framförhållning eller flathet mot landstingsledningen, vad vet jag.

Förra veckan avled sommaren definitivt. Raggarrundan säger farväl och glödlamporna välkomnar hösten. Det är mörkt när jag går till jobbet.

I torsdags var det after work. Det spelades lufttrummor till Sepultura, vi kom lite senare, lite fullare till krogen. Det gick bra tills jag spontanspydde i en buske. Men det berodde på maten. Dock utnämnd till festfixare av chefen, det lönar sig att vara törstig.

På måndag personalmöte. Det kommer brisera, nattpersonalen kommer tvingas sänka sin lön med ca. 3000 kr. Och dagpersonalen kommer tvingas jobba natt utan OB ersättning. Vårdförbundet kallar det förbättring.


Avdelningen är polariserad. Sommartorps Ernst är älskad eller hatad, sexig eller fjollig.
Jag bakade
Ernst Goda buffébröd igår och sällade mig till fansen.


7 Responses to “Summan av kardemumman”

  1. Blogger mammalivet 

    Det är juinte klokt det där med ob:t - det är ju nästan värre än allt tok de hittar på här i stockholm!

  2. Blogger Mattis 

    Att Vårdförbundet säger det är inte så konstigt, men är vad tycker de lokala förmågorna. Dessurom e det olagligt att jobba natt utan OB. Tror jag.

  3. Anonymous Anonym 

    Förjävligt att ni inte får någon OB-ersättning. Det känns ju, som skrivet, inte särskillt lagligt ens. Hr mkt tjänar en som jobbar natt nu då?

  4. Anonymous Anonym 

    Lönesäkning på 3000 kr? Ni borde skära upp däcken på några politiker-BMW:s...

  5. Anonymous Anonym 

    THE VRIDNING CANNOT BE TELEVIZED!

  6. Anonymous Anonym 

    ajaj, jag har nästan glömt bort livet inom sjukvården. Visst stressar jag runt på läkemedelsföretaget, och visst är det så att jag inte får betalt övertid ( får en extrasemestervecka istället) men förmåner och grundlön är ju bättre.

  7. Anonymous Anonym 

    Hoppas på redogörelse för hur det gick på personalmötet, vilka kommer bli argast? Förespråkare av Ernst eller dito belackare? Kommer tanterna slutligen slänga den omskrivna landstingsmüslin i väggen och resa sig? Man kan skära spänningen med kniv (eller vad det nu heter)!

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


Om bloggen

  • En sjuksköterskas neuroser
  • Allt är generellt skrivet sÃ¥ att ingen kan röjas IRL.
  • E-mail: nursepunx@hotmail.com

Previous posts

Archives

Links


ATOM 0.3